About Niet Zomaar Saar.

About Niet Zomaar Saar.

Welkom op Niet Zomaar Saar! Meerdere keren per week post ik hier artikels en filmpjes over beauty, interieur, fashion, kindjes en een beetje DIY's. Veel plezier!

Who we are

Ik ben 31 jaar en dit jaar 9 jaar getrouwd met Tim. Samen hebben we 2 kindjes, Gijs is 4 jaar en Ivonne 2 jaar. We wonen nu bijna 5 jaar in ons eigen huis. Ik studeerde ‘Bedrijfscommunicatie-Reclame’ en behaalde hierin ook een postgraduaat. Ik heb enkele jaren in de ‘privé’, zoals wij dat wel eens zeggen, gewerkt waarna ik toch de sprong heb durven maken als zelfstandige ondernemer.
Een mama blogje wordt dit boordevol leuke tips over interieur, food, beauty, fashion voor zowel ons als voor de kinderen en wat DIY. Er zijn zoveel blogs terug te vinden maar weinigen waarin ik mezelf echt kan herkennen… Vandaar ook ‘Niet Zomaar Saar’. Het is meer dan enkel een beautyblog of een interieurblog. Ik ben net zoals velen een 30-jarige werkende mama van 2. Maar hoe combineer je dat alles? Hoe kan ik mijn huishouden ordenen en er ook wat presentabel uitzien in het dagdagelijkse leven? De tips hoe ik dat probeer te doen wil ik graag met jullie delen. Laat ons zeggen dat mijn 2 kindjes Gijs en Ivonne een grote inspiratiebron zijn om mijn blog wat input te geven. Ze zorgen ervoor dat ik steeds blijf op zoek gaan naar leuke dingen in kinderland als interieurtips voor de kamertjes, leuk speelgoed, mooie kleertjes, originele reistips of vakantie activiteiten.
Zoals ik in mijn introductie al zei heb ik de sprong gemaakt in het zelfstandige ondernemen zo’n dikke 5 jaar geleden. In het dagdagelijkse leven werk ik als zelfstandige interieurstyliste in het bedrijf van mijn schoonfamilie ‘Taes Keukens en Interieur’. Ik sta in voor het ontwerp van de keukens en ander maatwerk. Je raadt het al mijn passie omvat een groot luik ‘interieur’. Moodboards maken of leuke tips om je interieur op een betaalbare manier dat beetje extra te geven. Ik bekijk het maar al té graag.
Het beauty-luikje is eentje waar ik al wat langer mee bezig ben. Altijd op zoek naar leuke tips en tutorials. Zo probeerde ik van alles uit. Ik beschouw ‘Audrey Hepburn’ als absolute stijlicoon voor mezelf. Het tijdloze, glamoureuse, the little black dres,…het is iets wat ik altijd prachtig zal vinden. Dus je zal mij vaak in zwarte of donkere kleding spotten met een kleuraccent of iets fel voor wat extra drama. Anderzijds kan ik afhankelijk van mijn stemming ook eens voor het romantische kiezen wat roosjes, rood, rode lippen enz. Jammer maar helaas hebben de zwangerschappen ook wat hun sporen achtergelaten. Nu moet ik zeggen dat ik al sinds mijn 18de moet opletten met wat ik eet dus het is een eeuwige strijd tegen de kilo’s. Zeker gezien wij toch wel graag eens lekker gaan eten en natuurlijk door onze ‘zaak’ ook wel wat wil uitproberen. Maar dat is geen excuus. Ik moet er nog zeker 10 kwijt en wel voor kerst. Dus op een gezonde evenwichtige manier geef ik mezelf bij deze nog een duwtje in de rug. Leuke gezonde receptjes beloof ik dan ook met jullie te delen.

Ik wens jullie veel leesplezier! Als er suggesties zijn of verzoekjes stuur me gerust een mailtje naar saarvandegaer@hotmail.com. Wat extra inspiratie mag altijd.

Our mission

  • To create an independent online magazine, free and accessible by everyone worldwide
  • To provide an easy-to-use stage to share knowledge, adventures and philosophies
  • To use technology to bring you news and developments, quickly and thoroughly, using all available media
  • To provide a searchable library of enjoyable educational material
  • To reach across physical, cultural and national boundaries to create a truly global magazine

Interested in advertising?

Advertising allows us to provide this magazine free of charge and it allows you to promote your product easily all over the world.

Please get in touch to talk about your needs or click here Editor

Advertise NOW

Interested in contributing?

We would love you to contribute to our magazine. Whatever your speciality or interest, if you're passionate then you have something to say.

You can write it down, talk to a camera, or take photographs, whatever floats your boat. To contribute click here

Get involved

Get in touch

Thank you for reading this far. If you'd like to contact us, please click here to send us a message

Contact