Give us a like and we'll keep you in the loop.

Welkom op Niet Zomaar Saar! Meerdere keren per week post ik hier artikels en filmpjes over beauty, interieur, fashion, kindjes en een beetje DIY's. Veel plezier!

De Nordic Living gift box

PERSBERICHT: De Nordic Living gift box: originaliteit en gemak in één!

by Global Image
by Global Image

Een tof idee voor de komende feestmaanden, maar ook gegarandeerd succes bij een verjaardag, housewarming of huwelijk.

by Global Image
by Global Image

Vrijdag 28 oktober 2016 — Met de feestdagen in het vooruitzicht is het soms moeilijk met elk cadeau origineel uit de hoek te komen. Bij Nordic Living hebben ze hier alvast iets op gevonden: meet de Nordic Living Giftbox, ideaal als je van Scandinavische woonaccessoires houdt maar de tijd niet hebt om ze bij elkaar te zoeken.

by Global Image
by Global Image

Ondertussen is al geweten dat de interieurzaak en woonwebshop Nordic Living graag uitpakt met unieke en verrassende creaties. Ook ditmaal zijn we weer volledig wild van hun nieuwste pareltjes : de Nordic Living Giftsets.

Op basis van de thema's Scandinavian Chique, Classy Botanics en Earthy Toned bedachten ze bij Nordic Living drie aparte giftsets in drie verschillende prijsklassen: voor iedereen wat wils dus.

De negen giftsets worden daarnaast ook origineel verpakt en vergezeld van een postkaart met handige stijltips. Als kers op de taart krijg je ze ook gewoon thuis geleverd: gemakkelijker kan niet, toch?

by Global Image
by Global Image
by global Image
by global Image

Bekijk hier alvast onze favorieten of ontdek de gehele collectie op www.nordicliving.be.

De prijzen van de giftbox variëren tussen de €30 & €75.