Give us a like and we'll keep you in the loop.

Welkom op Niet Zomaar Saar! Meerdere keren per week post ik hier artikels en filmpjes over beauty, interieur, fashion, kindjes en een beetje DIY's. Veel plezier!

Insta-week

overzichtje van de week

Het hoogtepunt van de week, falalalalala, het zetten van de kerstboom! Zo een fijne tijd. Ik ging voor een christmascarolmix op de achtergrond en op de tonen van 'It's the most wonderfull time of the year' ging al onze versiering erin.
Het was een fijn weerzien met Sofie, een ex-collega en intussen zeer goede vriendin. Jammer genoeg wonen we een beetje ver van mekaar om veel af te spreken. Een lunchke helpt al wat om de schade in te halen en vooral veel bij-babbelen
Het weekend ging verder met en etentje voor mama's verjaardag en een ontmoeting met lieve Ellis. Zo een klein lief schatje! Dan pas besef ik hoe groot Gijs en Ivonne al zijn.
Zondag werd afgesloten met een filmpje. 'It was nice meeting you Bond'. Vreemd genoeg heb ik een voorliefde voor Bond-films. Al zijn ze soms zo hard erover dat het grappig wordt.
Maandagmorgen stond ik op met, je raadt het al, buikgriep. Mpf! Intussen terug kiplekker. Een rustige week op het programma en laat dan de feestdagen maar van start gaan.

Liefs,
Saar