Give us a like and we'll keep you in the loop.

Welkom op Niet Zomaar Saar! Meerdere keren per week post ik hier artikels en filmpjes over beauty, interieur, fashion, kindjes en een beetje DIY's. Veel plezier!

Insta-weekje

instagramfoto van de week

Deze week kreeg ik nog een laat verjaardagscadeau. Oh I love it, cadeautjes krijgen! Die avond werd er tiramisu als dessertje gegeten. Heel lang geleden maar oh zo lekker.

Het hoogtepunt van de week was ongetwijfeld zaterdagmorgen. De stralende snoetjes en blinkende oogjes bij het zien van al dat leuke speelgoed. Die zijn weer een tijdje zoet. Ivonne is alvast fan van mandarijn en letterkoekjes, zoveel is zeker.

We sloten de avond af met een leuk trouwfeest. Een tijdje terug ging mee met haar shoppen en kozen we het kleed. Ze ging voor een petticoat en knalroze retrojurk tot boven de knie.

Vandaag kon onze kip genieten van een badje en een heuse wellness. Ik denk alleen niet dat ze het zelf zo fijn vond. Ze verloren te veel pluimen dus ik denk dat ze met beestjes zaten. Tijd voor een soort ontsmettend bad dus… Hopelijk zijn ze er van verlost.

De maand december staat in teken van kerst. Ik post dan ook zo goed als dagelijks een instagramfoto in het thema. Onder de #belgianbloggerscountdowntochristmas kan je heel wat leuke foto's terugvinden van andere blogs. De kerstboom werd vandaag gekocht en wordt straks samen met Gijs versierd. Nu nog de cadeautjes…

Zijn jullie ook zo fan van kerst? Zo een warme, gezellige tijd van het jaar. Wat is je ultieme favoriete kerstnummer of recept?

Liefs,

handtekening