Give us a like and we'll keep you in the loop.

Welkom op Niet Zomaar Saar! Meerdere keren per week post ik hier artikels en filmpjes over beauty, interieur, fashion, kindjes en een beetje DIY's. Veel plezier!

Lushilicious

Lush Halloween
Lush winter

De producten van Lush zijn gemaakt van verse, biologisch fruit en groenten, de beste essentiële oliën en synthetische ingrediënten. De producten zijn niet op dieren getest en met de hand vervaardigd. Verpakkingen zijn zo goed als niet aanwezig dus alle producten lijken er hetzelfde uit te zien.
Hun assortiment bestaat uit bad, douche, haar, gezichts, lichaamsverzorging en een massage en geurlijn.

Lush aankoopjes

Mijn eerste indruk van de winkel was kleurrijk. De zoete aroma's kwamen mij tegemoet. Ik ben eigenlijk wel weg van hun verpakking. Dat zwarte abstracte mij zo een leuk wit lettertype. Op elk product staat ook vermeld wie het heeft gemaakt. De benamingen zijn ook heel origineel. Het eerste wat ik zag was de Halloweencollectie. Ik ben eigenlijk, ook al verjaar ik op 31 oktober, niet zo zot van deze overgewaaide verkleedpartij.

Halloweencollectie!

Wat ik uiteindelijk kocht:

Een shampoo Daddy-O. Een verzorgende shampoo met een violetjesgeur. Mijn haar rook echt heel de dag naar violet snoepjes; heerlijk toch hè! Ik ben trouwens ook op zoek naar violetjesthee dus als iemand mij kan laten weten waar ik deze vind, zou je mij heel blij maken.

Daddy-O shampoo 250ml: €17,75
Van de Halloweencollectie kocht ik enkel de pompoenbruisbal vol glitters;
sparkly pumpkin bubble bar**. Volgens het etiket moet ik voor middernacht uit bad want deze bevat toverkracht… Ik ben benieuwd! Hij moet verkruimeld worden onder stromend water en dan verkrijg je oranje badwater met schuim. Dit ziet er echt schattig uit.

Sparkly Pumpking Bubble Bar: €5,95

Nightwing shower jelly: Deze douchevriend in de vorm van een vleermuis ruikt enorm fris naar snoepjes. Mij doet het kwa geur denken aan een calipo ijsje in de zomer of een napoleonsnoepje. Ik neem telkens een klein stukje mee in de douche. Want de vleermuisjelly zit in een potje. Je kan hem er helemaal uitnemen maar dat is denk ik niet zo handig. Het geeft een paarse schuimende laag over je huid en hydrateert. De geur is heerlijk zoet met een frisse limoengeur.

Halloween

Nightwing shower jelly: €6,95

Granny takes a dip: Een pittig en kleurrijk schuimbad met gember, zwarte peper en citroen! Blijkbaar ideaal als je aan een oppepper toe bent. Ik ben heel benieuwd naar het effect hiervan op mijn badwater. Geef toe, origineel zijn hun benamingen ook wel.

granny takes a dip: €5,95

Mij zie je zeker nog terug bij Lush! Ik ben al benieuwd naar de kerstcollectie want die zag ik jammer genoeg nog niet. Heeft er al iemand eens de gelaatsverzorgende producten van Lush geprobeerd? Ik heb helemaal geen idee hoe ze aanvoelen. Ik heb zelf een gevoelige huid dus ik durf niet zomaar iets nieuws te proberen.
Hebben jullie al veel ervaring met Lush? Welke producten zou je mij kunnen aanraden?

liefs,

Granny takes a dip

Saar