Give us a like and we'll keep you in the loop.

Welkom op Niet Zomaar Saar! Meerdere keren per week post ik hier artikels en filmpjes over beauty, interieur, fashion, kindjes en een beetje DIY's. Veel plezier!

MAC Ellie Goulding

MAC Ellie Goulding
Oogschaduwpalet MAC

Onlangs moest ik even in Hasselt zijn om mijn salontafel op te pikken en ik kon het niet laten om even bij MAC te stoppen. Ik ging even langs voor een nieuwe lipstick. En kwam buiten met …je raadt het al…nog wat producten.

Powder blush

Mijn oog viel ook wel meteen op de collectie van Ellie Goulding. In het bijzonder de powder blush I'll hold my breath. Een blush in perzik roze waar ook een warme bronzer bij zit is gewoon handig. Extra voordeel is dat perzik roze wel een beetje mijn kleur is. De kleuren zijn er 2 bestaande van MAC. Een meeneemformaat met spiegel is ideaal voor in je handtas maar ook voor op reis. In het poeder staat een mooie afdruk van haar driehoek. Op de verpakking staat haar logo vermeld in goudroze. Mooi en stijlvol dus net als Ellie zelf niet waar?

Full face kit

In het gamma zitten ook enkele lip producten maar ik ben geen grote gebruiker van glos-jes en de kleuren spraken me ook niet meteen aan. Wat me wel aansprak was het oogschaduwpalet. Er waren er 2 maar ik koos voor het palet voor warme types. Er zitten warme bruintinten in en dan nog een roos kleurtje. Iets wat je kan combineren met de lichtste kleur of als creamy blush. Als je de oogschaduw opzij schuift heb je nog een gezichtspoeder. Eigenlijk heb je enkel dit doosje nodig om je op te maken op vakantie of dergelijke. Nog een mascara in de handtas en een lipstick/balsem en klaar. Je kan ze gewoon met de vinger aanbrengen of met een kwast. De verkoopster bij MAC gaf met het advies een blendingkwast te gebruiken. Maar ik breng ze liever aan met een korte kwast met veel haartjes. Dan kan je nauwkeuriger werken volgens mij.

Lipstick

MAC MEHR lips

Voor mijn lippen gebruikte ik MAC Mehr. De lip producten in het gamma waren niet meteen mijn ding. In mijn hoofd had ik ook gepland om die lipstick te gaan kopen bij MAC dus combineer ik deze zo goed als dagelijks bij de rest van mijn look. Het is een matte lipstick die mooi aanbrengt maar wel een beetje mijn lippen uitdroogt heb ik de indruk.

Wat gebruikte ik voor deze look?

  1. Foundation: The Body Shop
  2. Concealer: MUD & Maybelline
  3. Gezicht: MAC Powder Blush Ellie Goulding
  4. Oogschaduwbasis: Urban Decay
  5. Oogschaduwpalet: MAC Ellie Goulding
  6. Eyeliner: MAC stiftje (handig)
  7. Lippen: MAC Mehr
  8. Highlighter: The Balm

Conclusie

Ik denk dat het intussen wel al een beetje duidelijk is dat ik deze producten wel graag gebruik. Als je weinig tijd hebt in de ochtend en je laat foundation en highlighter vallen ben je op 2 minuutjes klaar. Ik had beter eerst productfoto's genomen alvorens te gebruiken maar ik kon niet wachten oeps… Ik breng ze dagelijks aan sinds ik ze heb. Ook al zijn het maar 2 kleuren om daarna te combineren met andere kleuren. Alleen heb ik de indruk dat als ik deze creamy oogschaduws ga combineren met poeder oogschaduw alles sneller in de lijntjes kruipt ook al heb ik een oogschaduwbasis gebruikt. Als iemand daarvoor tips heeft, hoor ik ze graag.

full face make up
Ogen MAC
ooglook MAC

Liefs,

handtekening