Give us a like and we'll keep you in the loop.

Welkom op Niet Zomaar Saar! Meerdere keren per week post ik hier artikels en filmpjes over beauty, interieur, fashion, kindjes en een beetje DIY's. Veel plezier!

MUD workshop

Mijn MUD ooglook

Toen Gwen van Get Styled me uitnodigde voor een make up workshop gegeven door een make up artiste van MUD, make up designory moest ik niet lang twijfelen.

Esther toont me waar ik best accenten leg.
Van make up word ik vrolijk :-)
Opgemaakt worden
oogschaduwpallet (zelf samengesteld)
oogschaduwpallet zelf samenstellen

Ik werd onthaald door Esther, MUD, en legde me een stappenplan uit van wat de meest gebruikte toepassingen zijn en wat voor mijn huid ideaal is. De basis; foundation, concealer, afpoederen zit goed. Toen we aan de ooglook begonnen vroeg ze mij wat ik zeker niet doe of niet durf te doen. Dat was wel een goede aanpak want zware ooglooken vind ik een moeilijke. Ik ben gezegend met afhangende oogleden. Daardoor kan ik jammer genoeg geen 'winged' eyeliner aanbrengen. Echt jammer hè want ik vind dat zo mooi! Ja, ik kan dat natuurlijk wel als ik wil maar het is niet makkelijk en het resultaat is ook nooit wat ik zou willen. Maar een zware ooglook kan wel zonder dat ik het gevoel heb blijtogen te hebben. Ze koos als accentkleur donkerblauw. Een kleur die nooit in me zou opgekomen zijn maar ik vind het resultaat zeker geslaagd. Wat vinden jullie van mijn smokey eyes?

Ooglook donkerblauw
Zware avond ooglook

De pigmentatie van MUD is ook prachtig. Ik heb naast Urban Decay Naked zo een mooie pigmentatie gezien. De kleuren die je ziet in het pallet, zijn het ook effectief bij het aanbrengen. Ik kan iedereen zo een workshopje aanraden. Voor wie in de buurt woont, spring zeker een keer binnen bij Gwen want zij zelf geeft ook leuke workshops. Nu vrijdag geeft ze een make up workshop tijdens onze nocturne bij Taes Keukens. Wie nog geen idee heeft voor de feestdagen of denkt aan een nieuw interieur en keuken? Kom zeker eens proeven van onze hapjes en laat je verwennen door Gwen haar make up tips.

Liefs,

handtekening saar