Give us a like and we'll keep you in the loop.

Welkom op Niet Zomaar Saar! Meerdere keren per week post ik hier artikels en filmpjes over beauty, interieur, fashion, kindjes en een beetje DIY's. Veel plezier!

My sweet valentine

Ok…eerst en vooral moet ik iets bekennen. We doen eigenlijk niet mee aan Valentijn. Of beter gezegd niet meer. Na zoveel jaar kopen wij nog zelden cadeautjes voor mekaar. Al moet ik toegeven dat ik zelf wel heel graag cadeautjes koop voor anderen. Iemand blij maken vind ik het leukste wat er is. Romantiek is er bij ons genoeg maar zoals het bij velen koppels wel eens aanbelangd kopen wij bij gelegenheden een cadeautje voor ons. Zoals een salontafel bij kerst. Iets waar we allebei blij van worden eigenlijk.
Nu mocht Tim dit toch lezen…hierbij mijn beauty wishlist ;-). Nu geen illusies want je gaat ze hier niet vinden. Maar eigenlijk zou een citytripje Londen wel heel leuk zijn om in het walhalla der beauty deze schatten te scoren. Dromen mag toch niet waar…

Diamonds are a girls best friend

Verder ben ik wel fan van leuke juweeltjes. Juweeltjes met een verhaal of herinnering vind ik helemaal geweldig. Ik heb zo wel enkele juwelen met steentjes, oorbellen van mijn eerste communie. Maar ik draag ze niet meer. Ze zijn nogal fel. Nu gaf een vriendin mij het idee om er een ring van te laten maken. Dus met dat idee speel ik ook een beetje. Een ring of een hangertje in een ketting of zoiets. Ik weet het nog niet goed.

Hourglass, Charlotte TIlbury, Bobbi Brown, Nars, Billy Rose, Becca

Mijn lijstje:

gloss Hourglass rouge liquid
oogschaduw Charlotte Tilbury the vintage vamp
oogschaduw Charlotte TIlbury the rebel
blush Hourglass ambient lightning
matte lipstick red carpet red
poeder Bobbi Brown brighting brick
blush & bronzer NARS dual intesity frenzy
shimmering skin perfector Becca pale gold
blush love glow Charlotte Tilbury love glow

Wat zijn de producten op jullie lijstje die in België niet verkrijgbaar zijn?

Liefs,

handtekening