Give us a like and we'll keep you in the loop.

Welkom op Niet Zomaar Saar! Meerdere keren per week post ik hier artikels en filmpjes over beauty, interieur, fashion, kindjes en een beetje DIY's. Veel plezier!

Opgemaakte producten oktober

Opgemaakte producten

Misschien doordat ik nu de producten van Lush gebruik, maar ik ben flink zuinig geweest afgelopen maand.

Tandpasta:

Elmex: tandpasta voor de kinderen met fluor. Ik koop deze nog steeds bij de apotheek. Wij gebruiken nog steeds Colgate white waarvan ik overtuigd ben dat er ook wel een tube op is gegaan maar wat vergeten denk ik.

Elmex kindertandpasta met fluor

Shampoo:

Mustela: Ik blijf verzot op deze geur, maar ik gebruik tegenwoordig wel weer meer en meer Zwitsal. Gewoon omdat je dat ook in de supermarkt koopt.

Guhl: Shampoo van bij het Kruidvat. Het is een 'volume shampoo'. Dat is niet iets wat ik echt nodig heb, maar ik vind het over het algemeen wel goede verzorgende shampoos en gezien mijn haar gekleurd is ideaal dus.

Shampoo Guhl Mustela

Dove 60second & Balea haarmaskers:
Ik ben vooral voorstander van het masker van Dove. Is een goede verzorging die het haar flink doet glazen en ook wel een handige verpakking. In de douche is een zakje openscheuren best wel lastig.

Dove en Balea haarmaskers

Gezicht:

Hema facewash: Een fijne mousse om je gezicht mee te wassen in de douche. Ik gebruik dit wel vaak voor ik een peeling doe. Op dit moment ben ik die van Estée Lauder aan het proberen dus binnenkort 'reviewtime'.

Cotton wattenschijfjes van het Kruidvat: mijn favoriete watjes! Ze zijn dik genoeg, fijne textuur, grote en kleine maatjes en de naadjes zijn precies toegestikt.

Voila dat was het alweer…Valt goed mee hè?

Hema facewash

Gebruiken jullie iets van deze producten of kan je mij iets aanraden wat ik zeker moet testen?

Liefs,
Saar

Comments (3)

Login or create an account to leave comments.

profile picture for Saar Vandegaer

| flag

Saar Vandegaer

Een beetje volumepoeder na het föhnen gebruiken of droogshampoo. En dan word je haar ook minder snel vet.

profile picture for Saar Vandegaer

| flag

Saar Vandegaer

Zeker doen Lien! Ik kan je ook wel volumemousse aanraden en je haar ondersteboven drogen is ook ideaal ;-).

profile picture for Lien Goovaerts

| flag

Lien Goovaerts

De tandpasta van Elmex verkopen ze ook bij Kruidvat, daar koop ik hem. Ik ga volgende keer eens kijken voor de volume shampoo, want mijn haar kan dat wel gebruiken (als het er niet vet van wordt). Ik gebruik nu de nivea volume shampoo.

Show more