Give us a like and we'll keep you in the loop.

Welkom op Niet Zomaar Saar! Meerdere keren per week post ik hier artikels en filmpjes over beauty, interieur, fashion, kindjes en een beetje DIY's. Veel plezier!

Review nagellak//Essie

Essie lakjes

Essie is een merkje dat zichzelf expert mag noemen in nagellak. Ze bestaan al sinds 1981. In hun gamma zitten allerlei producten voor de juiste nagelverzorging: base coat, top coat, remover, verzorging nagelriemen, handverzorging, moeilijk groeiende nagels, enz. Kortom voor elk type nagel wel iets. Ik ben zelf wel fan van gelish nagels. 3 weken lang mooie verzorgende nagels met leuke speelse kleuraccentjes. Mijn eigen nagels lakken dat ging me niet zo goed af. Te veel geknoei en gepruts…

Eerste Indruk

Wie mij al een tijdje volgt, weet dat ik altijd 'Gelish' draag op de nagels. Ik wou even pauzeren van de gelish en kocht daarom enkele Essie lakjes. Het meest handige aan deze lakjes vind ik het brede borsteltje. Er word niet meer geknoeid en het effect is heel mooi. Het blijft natuurlijk een nagellak dus niet te vergelijken maar het is netjes en speels.

essie nagellak

Op de nagels

Ik gebruik steeds een base coat en dan 2 laagjes nagellak. Ik zou nu nog eens voor een top coat moeten gaan voor het leuke effect.

En dan dat kleurenpallet…HEERLIJK! Bij elke outfit kan je gaan voor het juiste gepaste kleurtje. Op hun website alleen tel ik 100 kleurtjes. Als je voor een Essie-schap staat, is het echt de moeite om eens naar de namen te kijken van elk kleurtje.

Mijn naam is Essie en kleur is mijn obsessie!

Bachelorette bash, By me a cameo, Bahama mama, Madison ave-hue zijn een snapshot van hun originele naamkeuzes.

Nude is een beetje veelvoorkomend in make up walhalla. Ik koos dan ook voor een Nude-kleurtje met met een tikkeltje bling bling. Dat hoeft niet enkel bij de feestdagen natuurlijk! De kleuren op mijn nagels zijn Eternal optimist en Acutabove.

De nagellakjes zijn verkrijgbaar bij DI, Kruidvat & bij ons bij Get Styled(Tienen) voor € 9,48

Heb jij al één van deze of andere Essie lakjes getest of heb je nog vragen? Let me know!

Liefs,

Handtekening Saar