Give us a like and we'll keep you in the loop.

Welkom op Niet Zomaar Saar! Meerdere keren per week post ik hier artikels en filmpjes over beauty, interieur, fashion, kindjes en een beetje DIY's. Veel plezier!

Sneakers zijn mijn ding

Adidas Stan Smith
Mijn Stan Smiths en Dupes

Als tiener droeg ik vaak sneakers. De alombekende AllStars of Vans. Been there, done that in mijn alternatieve periode. Maar sinds vorig jaar droeg ik een bronzen exemplaar van Crime. Ik heb ze nu 2 winters echt versleten. Ze piepen zelfs al een beetje en tonen toch de eerste tekenen van slijtage.

by Carmi
by Carmi

Wat ik er nu juist zo leuk aan vind?

Platte schoenen lopen heerlijk! Ook al ben ik klein, mijn rug is me dankbaar. Na 2 zwangerschappen merk ik gewoon dat hakken echt comfortabel moeten zitten. Naaldhakken zijn echt niet meer aan mij besteedt, helaas. Er staan hier zo nog enkele paren te blinken in de kast. Maar deze sneakers zijn leuk, beetje frivool, een touch of bling bling waardoor ze zelfs heel leuk dragen onder een zwart spannend kleedje. Het geeft gewoon een stoere look. Ja, ik ben fan!

Ook helemaal terug van weggeweest zijn de Addidasjes. De originals heb ik altijd mooi gevonden maar bij iemand anders. Ik dacht echt dat ik er niet mee stond. Maar sinds vorig jaar valt het mij meer en meer op. De Stan Smiths, je zag ze overal! Vooral dan de originele versie met het groene label. Ik wist helemaal niet of het iets voor mij was dus kocht ik eerst een dupe bij Lily. Ik ging voor een wit exemplaar met gouden glitters. Weer bling bling…I know. Maar die zaten zo zalig! Een dagje Oostende met manlief leverde me nog een paar op, maar dan de wel degelijk Stan Smith. Ik heb dus een exemplaar met bloemetjes in mijn bezit. Naast bling bling hou ik van alles wat romantisch is. Ik heb dus een zwak voor bloemetjes enzo.

Hoe kan je deze combineren?

by Zalando
by Zalando
by Zalando
by Zalando

Het mooiste vind ik om ze te dragen met een 'cropped' jeans of een opgerolde broek zodat je enkel bloot is. Ik draag ze zelfs om te gaan werken om die manier met dan een hemdje en een leuke langere golf of een Bernadette erover. De hogere modelletjes zijn ook leuk en stoer onder een zwart aanpassend kleedje. Voor komende zomer vind ik de witte modellen van 'Adidas orginal' wel leuk met de witte slangeprint. Wie weet ga ik wel voor een gepersonaliseerd exemplaar in het zilver (bling bling). Dat kan via de website zelf.
Om te gaan werken heb ik er Lilou Fringes aan gehangen. Zo lijken ze een beetje gekleder. Neem zeker eens een kijkje op hun facebookpagina.

Welke sneakers vinden jullie het leukst? Ook al Stan Smiths in het bezit? Welke Stan Smiths vinden jullie wel bij 'Niet Zomaar Saar' passen?

Liefs,

handtekening

PS; Dit is geen gesponsord bericht.