Give us a like and we'll keep you in the loop.

Welkom op Niet Zomaar Saar! Meerdere keren per week post ik hier artikels en filmpjes over beauty, interieur, fashion, kindjes en een beetje DIY's. Veel plezier!

Urban Decay Naked 3

Woodwick Cedar Naked 3
Oogschaduwpalet

Al een tijdje had ik dit oogschaduwpalet op het oog en toen ik de promotie zag kocht ik dan uiteindelijk 2 palletten. Het eerste dat ik vandaag toon is het Naked 3 palet. Een mooi zacht palet met draagbare kleuren. Geschikt voor dagelijks gebruik of voor een zwaardere ooglook. Het is een mix van matte en blinkende kleuren. Tot hier toe had ik enkel het Naked Basics 2 pallet wat kwa pigmentatie ook een toppertje is. Maar dit is wel veel mooier moet ik zeggen.

Swatchen van de kleuren

Mijn favoriete kleuren zijn: Dust(lichtroze glans), Buzz(paars-bordeau achtig met glans) en Trick(donkergoud/camel). Ik combineer ze graag met Strange(highlighter), Limit(oudroze) en Nooner(donkerbruin). Eventueel de donkere kleuren Darkside of Mugshot als lijntje.
Het kwastje dat erbij zit is eveneens handig. Het is een blending kwastje in combinatie met een accent kwastje. Het pallet zelf heeft een leuke look met een grote spiegel. Leuk dat al hun palletten zo anders zijn. Deze is zo wat rosé-goud achtig.

oogschaduw dagelijks gebruik

De look die ik hierbij toon is een alledaagse draagbare look met de kleuren Buzz, Trick, Dust en Strange als highlighter. Ik moet niet meer zeggen wat ik van dit palette vind denk ik. Een topper kwa pigmentatie en de combinaties zijn eindeloos. Volgende keer toon ik het Naked Smokey palet.
Sinds enkele maanden is Urban Decay verkrijgbaar in België bij Ici Paris XL in Brussel en Antwerpen, maar ook online waar ik dit bestelde. (kostprijs: €50)

Naked 3 Urban Decay
Palette kwast
dagelijkse ooglook

Hebben jullie al ervaring met Urban Decay? Wat zouden jullie zeker aanraden kwa oogschaduw?

Liefs,

signature