Give us a like and we'll keep you in the loop.

Welkom op Niet Zomaar Saar! Meerdere keren per week post ik hier artikels en filmpjes over beauty, interieur, fashion, kindjes en een beetje DIY's. Veel plezier!

Verslagje van de 'warme oproep'

Een tijdje terug deed ik een warme oproep. Ik deed beroep op lezers, kennissen en vrienden voor het ophalen van warme winterkleding voor mannen. Maandag 14 september ben ik deze dan gaan binnenbrengen samen met mijn broer, Bart. Sinds de foto van het verdronken kleutertje kan 'Fedasil' samen met andere opvangcentra rekenen op heel wat steun. Ze worden zelfs echt overspoeld met kleding en andere goederen. Hiervoor zijn ze enorm dankbaar, ook wij waren echt meer dan welkom. We hadden 2 overvolle auto's met warm winterkleding(jassen, broeken, mutsen, sjaals enz). Er werden zoveel spullen binnen gebracht dat ze hun sporthal hadden opgeofferd om alles te sorteren. Momenteel verblijven er iets van een 480 personen in Sint-Truiden waaronder dan voornamelijk alleenstaande mannen. Ze hebben werkelijk niets als ze hier toekomen. Hierbij wil ik graag iedereen bedanken die zo vrij is geweest om onze actie steunen en zijn/haar kleding binnen heeft gebracht. Ook dankjewel Sporta voor de jassen, mutsen, t-shirts, enz.

Barts auto overvol

Op dit moment zoekt Fedasil nog naar vrijwiligers. Ben je bereid om toch nog wat te helpen of wil je iets doen om hen te helpen en je hebt wat vrije tijd neem dan gerust eens een kijkje op hun website.

Barts auto overvol
Barts auto overvol
Mijn auto overvol
sporthal vol donaties
Vrijwilligerswerk
Vrijwilligerswerk
Saars auto
sporthal Fedasil